Tervetuloa tehokkaalle Flex Qi Relax -kurssille. Se on yhdistelmätreeni jossa avataan kehoa, ja vapautetaan elämän energiaa Qi:tä ja rentoudutaan syvästi ja käytetään mielikuvaharjoitteita, syvähengitystä ja näppärää stressinpurkutekniikkaa.
Tiistaisin Wasa Wellnessissä, Pitkänlahdenkatu 13, klo 18.45- 20 1h 15 min 6 kertaa 20.8-17.9.2019
Hinta on 75 e
ilmottaudu Siljalle heti tai viimeistään 1.1.2010 440880786 tai silja.kuitu@naturmedi.fi
Saliin mahtuu vain 9 hlöä , joten varaa paikkasi nopeasti.
Käteismaksu. Smartum ja Tyky setelit käyvät myös

Flex – on liikkuvutta tukevia pehmeitä harjoitteita joilla selän ja koko kehon liikkuvuutta tuetaan ja hengitystä avataan. Flex- tunnilla tehdään myös kevyttä lihaksiston vahvistusta kasvojen lihaksista varpaisiin sekä tasapainoa tukevia harjoitteita.

Qi – on Qigong osio. Terveys Qigong on pehmeä ja monipuolinen ja samalla tehokas kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se tukee sisäelinten terveyttä, liikkuvuutta, avaa hengitystä ja tukee sisäistä rauhaa.
Tammi-helmikuun kurssi keskittyy tukemaan Munuais/Vesi-elementtiä. Keskitymme lämpöön, rauhaan, vahvistumiseen, rentoutumiseen, luottamukseen, unen syventämiseen.

Relax osa on progressiivista syvärentoutusta. Sen tarkoituksena on asteittain purkaa kehon ja mielen stressireaktiota ja aktivoidaan kudoksia korjaavien ja rakentavien välittäjäaineiden muodostusta. Harjoittaja omaksuu ystävällisyyttä kehoaan ja itseään kohtaan ja oppii itse saavuttamaan syvärentoustilan ja aktivoimaan uudenlaista positiivista mielenvoimaa sekä käyttämään terveyttä ja hyvinvointia tukevaa mielikuvatyöskentelyä.1

SONY DSC

SONY DSC