Kiinalainen stressihoito ja Kiinalainen kasvojenkohotus 50 e/kerta,kolme hoitoa yhdelle tai samalle ihmiselle 45e/ kerta.Hoidon kesto 45 minuuttia. Kummassakin hoidon vahvikkeeksi aurikuloterapiamagneetit

1. Kiinalainen stressihoito
Kevyttä mutta syvälle vaikuttavaa akupainantaa stressipisteihin rentouttavilla eteerisillä öljyillä yhdistettynä rentoutushoitoon. 
Sopii kenelle vain.Sopii myös raskaana oleville. 

2. Kiinalainen kasvojenkohotus : Kasvojen, niskan, pään ja kaulan alueen akupainantaa. Kasvoissa ja päässä heijastuvat monet sisäelimiin liittyvä akupisteet joten hoito vaikuttaa kasvojen ihon ja lymfakierron  lisäksi sisäelinten terveyttä editävästi. Sopii kenelle vain, myös raskaana oleville

3. Kuivakuppaus ja akupunktio: selän, niska/hartiaseudun jännityksiin. Kuivakuppaus avaa lihaskalvoja ja stimuloi aineenvaihduntaa, akupunktio niskan, hartian ja selän alueelle vapauttaa energiankiertoa ja verenkiertoa. Yhdessä tehokas yhdistelmä. Kesto 1h. 60e kerta, 50 e / kerta kun hoitoja varataan 3 kertaa peräkkäin.

4. Huojentava mangeettihieronta: 35 e kerta, kolme hoitoa yhdelle tai samalle ihmiselle 30 e kerta. Hoidon kesto 30 min.
Hieronta Nikken Kenko Seat magneetti-infrapunapatjan päällä NIkken mangneettirullalla.Korviin asetetaan myös rentouttavat aurikuloterapiamangeetit.
Sopii useimmille, kontraindikaatiot: raskauden 3 ensimmäisen kuukauden aikana, sydämentahdistin.