Flex Qi Relax kurssi tiistaisin Wasa Wellnessissä, Pitkänlahdenkatu 13,65100 Vaasa 

 klo 18.45- 20 /1 h 15 min 6 kertaa 24.3-28.4.2020
Hinta on 75e
ilmottaudu Siljalle 0440880786 tai  silja.kuitu@naturmedi.fi

Saliin mahtuu vain 9 hlöä , joten varaa paikkasi nopeasti.
Käteismaksu. Smartum ja Tyky setelit käyvät myös

Flex – on liikkuvutta tukevia pehmeitä harjoitteita joilla selän ja koko kehon liikkuvuutta tuetaan ja hengitystä avataan. Flex- tunnilla tehdään myös kevyttä lihaksiston vahvistusta kasvojen lihaksista varpaisiin sekä tasapainoa tukevia harjoitteita.

Qi – on Qigong osio. Terveys Qigong on pehmeä ja monipuolinen ja samalla tehokas kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se tukee sisäelinten terveyttä, liikkuvuutta, avaa hengitystä ja tukee sisäistä rauhaa.
Kevään Maksan ajan kurssi keskittyy hoitamaan Maksaa ja Sappea ja niiden energiaa, rasvojen sulatusta, verenkiertoa,vapauttaa kiereyttä, kiukkua, katkeruutta, tukee päätöksen tekon sujuvuutta ja sympatiaa.
Relax osa on progressiivista syvärentoutusta. Sen tarkoituksena on asteittain purkaa kehon ja mielen stressireaktiota ja aktivoidaan kudoksia korjaavien ja rakentavien välittäjäaineiden muodostusta. Harjoittaja omaksuu ystävällisyyttä kehoaan ja itseään kohtaan ja oppii itse saavuttamaan syvärentoustilan ja aktivoimaan uudenlaista positiivista mielenvoimaa sekä käyttämään terveyttä ja hyvinvointia tukevaa mielikuvatyöskentelyä

 

Muita kursseja:
Näitä voit tilata myös muille paikkakunnille!

Ihanien Naisten Virityskurssi

Kaamoksen voimakurssi

Puolipäiväkurssit:
Tunnetasapainokurssi 27.3 klo 16.-30-20.30 Wasa Wellness

RuoanSulatuskurssi

Immuniteettikurssi

Kevään puhdistukurssi, seuraava 17.4.20 Wasa Wellness

Suomalaisen kukkaterapian itsehoitokurssi