Tervetuloa tehokkaalle Flex Qi Relax -kurssille. Se on  yhdistelmätreeni jossa avataan kehoa, ja vapautetaan elämän energiaa Qi:tä ja rentoudutaan syvästi ja käytetään mielikuvaharjoitteita, syvähengitystä ja näppärää stressinpurkutekniikkaa.
Tiistaisin Wasa Wellnessissä, Pitkänlahdenkatu 13,  klo 18.45- 20 /1 h 15 min 6 kertaa 8.1. -12.2.19
Hinta on 75e
ilmottaudu Siljalle 0440880786 tai  silja.kuitu@naturmedi.fi

Saliin mahtuu vain 9 hlöä , joten varaa paikkasi nopeasti.
Käteismaksu. Smartum ja Tyky setelit käyvät myös

Flex – on liikkuvutta tukevia pehmeitä harjoitteita joilla selän ja koko kehon liikkuvuutta tuetaan ja hengitystä avataan. Flex- tunnilla tehdään myös kevyttä lihaksiston vahvistusta kasvojen lihaksista varpaisiin sekä tasapainoa tukevia harjoitteita.

Qi – on Qigong osio. Terveys Qigong on pehmeä ja monipuolinen ja samalla tehokas kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se tukee sisäelinten terveyttä, liikkuvuutta, avaa hengitystä ja tukee sisäistä rauhaa.
Vuoden alun kurssi keskittyy  Munuaisen aikaan ja sisäisen voiman keräämiseen (Uni, virtsatiet,hiljentyminen, lämpö, luottamus, voimaantuminen, lepo)

Relax osa on progressiivista syvärentoutusta. Sen tarkoituksena on asteittain purkaa kehon ja mielen stressireaktiota ja aktivoidaan kudoksia korjaavien ja rakentavien välittäjäaineiden muodostusta. Harjoittaja omaksuu ystävällisyyttä kehoaan ja itseään kohtaan ja oppii itse saavuttamaan syvärentoustilan ja aktivoimaan uudenlaista positiivista mielenvoimaa sekä käyttämään terveyttä ja hyvinvointia tukevaa mielikuvatyöskentelyä

selkakipu