Scenar-hoitolaitteen vaikutuksia

Scenar

Scenar-hoitolaitteella hoitaminen nopeuttaa patologisten prosessien paranemista ja vähentää niistä johtuvia oireita

  • Kipua lievittävä
  • Tulehdusta ja turvotusta alentava
  • Anti-allergeeninen
  • Normalisoi ja parantaa verenkiertoa
  • Parantaa endokriinistä toimintaa

Scenar-hoitolaite on kehitetty osana Neuvostoliiton avaruusohjelmaa. Scenar-hoidossa yhdistyy perinteinen kiinalainen lääketiede ja moderni elektroninen teknologia.

 

Scenar-hoitolaiteen toiminta:

Scenar-hoitolaitteen terapeuttinen vaikutus perustuu hermoston itsesäätelyjärjestelmän tasapainottamiseen. Laiteen elektromagneettiset lyhytaalto-impulssit ovat samankaltaisia kuin ihmisen hermoimpulssit.

Scenar–hoitolaitteen lähettämät singaalit kulkee C -hermosäikeitä pitkin aivoihin. Tästä seuraa neuropeptidien ja endorfiinien tuottaminen.

Scenar-hoitolaite huomioi kehon vastineen lähetettyihin impulsseihin ja säätelee seuraavien impulssien lähetystä. Tämä biopalauteominaisuus erottaa sen muista sähköisistä hoitolaitteista.

 

 

Scenar-hoitolaiteen käyttö koululääketeiteessä:

Scenar-hoitolaite on rekisteröity EU:ssa ja British Standard Instituten rekisteriin kivunhoitolaitteena. Useissa maissa Scenar-hoitolaitetta käyttävät koululääketieteen lääkärit ja hoitohenkilökunta usealla erikoissairaanhoidon alalla.

Vaikutukset on mitattu perinteisillä kliinisillä tutkimusmenetelmillä.

Scenar-hoitolaitetta ei suositella sydämen-tahdistinta käyttäville, raskaana oleville tai epilepsiaa sairastaville.

Scenar-hoitolaiteen käyttö hoidossa:

Scenar–hoitoja käytetään sarjoina. Akuuteissa tiloissa hoitosarja sisältää 3 hoitoa viikon aikana ja pidempiaikaisissa häiriössä 5-10 hoitosarjaa.

Scenar-hoidon hinta on 50 € / hoitokerta, hoidon kesto n. 50 min.

On tärkeää noudattaa tulehdusta alentavaa ruokavaliota ja tasapainottaa suoliston ja ruoansulatuksen toimintaa joka nopeuttaa huomattavasti parantumista.

Hoidettavalle on tärkeää tehdä vähintään 3 Syvähoitokertaa ennen Scenar-hoitoa.