Tervetuloa tehokkaaseen yhdistelmätreeniin Wasa Yoga Centeriin, Rantakatu 3.

Treenissä avataan kehoa ja vapautetaan elämän energiaa Qi:tä ja rentoudutaan syvästi ja käytetään mielikuvaharjoitteita, syvähengitystä ja näppärää stressinpurkutekniikkaa.
Hinta on 20 €, kesto 2 h sisältäen pienen teetauon.
Ilmottaudu Siljalle 0440880786 tai silja.kuitu@naturmedi.fi heti tai viimeistään 26.3.2019

Käteismaksu. Smartum ja Tyky setelit käyvät myös

Flex – on liikkuvutta tukevia pehmeitä harjoitteita joilla selän ja koko kehon liikkuvuutta tuetaan ja hengitystä avataan. Flex- tunnilla tehdään myös kevyttä lihaksiston vahvistusta kasvojen lihaksista varpaisiin sekä tasapainoa tukevia harjoitteita.

Qi – on Qigong osio. Terveys Qigong on pehmeä ja monipuolinen ja samalla tehokas kiinalainen terveysliikuntamuoto. Se tukee sisäelinten terveyttä, liikkuvuutta, avaa hengitystä ja tukee sisäistä rauhaa.
Maaliskuun treen keskittyy Puun aikaan (Maksa, Sappi / ruoan-sulatus, rasva-aineenvaihdunta, kuona-aineiden poisto, jännitteiden ja ärtyneisyyden muuntaminen rennoksi sympatiaksi.

Relax osa on progressiivista syvärentoutusta. Sen tarkoituksena on asteittain purkaa kehon ja mielen stressireaktiota ja aktivoidaan kudoksia korjaavien ja rakentavien välittäjäaineiden muodostusta. Harjoittaja omaksuu ystävällisyyttä kehoaan ja itseään kohtaan ja oppii itse saavuttamaan syvärentoustilan ja aktivoimaan uudenlaista positiivista mielenvoimaa sekä käyttämään terveyttä ja hyvinvointia tukevaa mielikuvatyöskentelyä.Silja Qigong