palaute-2-10-18 

 

Vaasan Ikkuna/ Ruusut palsta

Vaasan ikkunan palaute

 

Syvähoidosta on ollut asiakkaiden kokemaa apua mm. seuraaviin vaivoihin: migreeni, unettomuus, suolisto-ongelmat, PMS oireet, vaihdevuosivaivat,endometrioosi, lapsettomuus, pikkulasten koliikki, allergiat ja ihottumat, astma, puudutusoireet, iskias, fibromyalgia, sarcoidosis, tulehduskierteet, syömishäiriöt, kilpirauhasen vajaatoiminta.

Huom: Syvähoito on aina tukihoitoa, joka ei korvaa lääkärin tutkimuksia eikä hoitoa.

Palautetta Scenar-hoidosta:

Scenar-hoidot ovat lievittäneet fibrokipujani noin yleisesti ottaen, ja erityisesti ne ovat lievittäneet niskan, hartioiden ja selän kipuja. Lisäksi ne ovat vähentäneet selän jäykkyyttä. Hoidot ovat myös parantaneet unen  laatua.

Energisin syksyterveisin

Tiina

 

Kurssien palautetta:

Hei Silja!

Ihanien Naisten Virityskurssi Frantsilan Hyvän Olon keskuksessa 9.-10.7.16  oli nimensä arvoinen.Todella.Kurssin sisältö oli mielenkiintoinen tietopaketti laajasta aihealueesta ja on taas moottorina taistelussa uhkaavia sairauksia vastaan.Ja oman hyvinvoinnin edistämisessä.Saipa vielä aviopuolisokin akupistehieronnan saunan jälkeen ja hän nautti käsittelystä. 

Esitit asiat mielenkiintoisesti ja perustellusti sekä tajuttavasti.

Kolme asiaa jotka laitoimme lapulle kurssin sisällöstä oli hieno juttu.Ydinasiat, jotka tästä kurssista kolahtivat ja toivottavasti ovat ne pienet askeleet kohti terveempää tulevaisuutta.

Lähdin avoimin mielin Frantsilaan ja mieleeni ei nouse mitään negatiivista sanottavaa.Ympäristö, kurssi itsessään,ruoka, tunnelma, kaikki ok.Hyvä lomanen.Kiitos. 

T.Marketta Katajisto

 

Tunnetasapainoa-Tunne tasapainoa 11.2.17

1.Kiitos kurssista nyt sihistään ja koristaan koko kevät 😊⚘ kiitos myös ihanasta tarjoilusta 🌻🌹t. Marla 

2.Suurkiitokset eilisestä luennosta/workshopista.  Oli kertakaikkiaan hyvä juttu ja antoi paljon. Lisäää vain tällaista.

Sinulla on erittäin selvä ulosanti, johdonmukainen ja selvä tyyli esittää asia. sitä on helppo seurata ja ymmärtää mistä on kyse, sitä paitsi olet hauska. Oli nautinnollinen ilta T. Eija

3.Kiitos lauantai-illasta. Olin etsimässä tasapainoa tyttäreni  kanssa.
Tässä ne kiitokset ja virtuaaliset kukkaset tulevat. Tykkäsimme kovin ja lähdimme iloisina koteihimme.t. Marika

Ihanien Naisten Virityskurssi 27.-28.17

Hei Silja

Lämmin kiitos ihanasta kurssista. Siitä on jäänyt pysyviä elämän tapa muutoksia ja halua oppia lisää hyviä, tasapainottavia valintoja. Tähän ikään mennessä olen jo monenmoista oppia saanut ja opiskellut, mutta lisää kaipaan ajoittain. tämä tuli juuri oikeaan aikaan. Olen vatsan kanssa ihmetellyt, mitä se haluaa kertoa. Nyt tuli vastaus siihen : ruokavalioni on happamoittavia ruoka-aineita suosiva.. Pari päivää sitten lainasin ph-IHME kirjan. Sen teksti on mukaansa tempaava. Ja luulenpa , että stressi syömisestä hellittää , kun pikkuhiljaa otan oppia tuosta kirjasta. Siinä on paljon sitä mitä puhuit kurssilla, mutta nyt saan lisäoppia. Haluan tietää syvemmin.

Ajatus, että ruoka on lääkettä, on saanut ruan arvoa lisäämään ja huolehtimaan ravitsevasta ruuasta.

Minun tavoitteikseni valitsin kurssin pohjalta:

  1. haluan pysähtyä ennen ruokailua hengittää 3x syvään ja kiittää ravitsevasta ruuasta, joka hoitaa kehoani. Tätä olen harjoitellut ja muistanut useimmiten, kun alan jo syödä . ai niin se hengitys. Teen sitten siinä vaiheessa.
  2. haluan oppia itseä hellimään, että viritän naisenergia värähtelyn pisteet. Tämä harjoittelu on ollut parin kerran luokkaa, mutta mielessä se vielä kytee.
  3. haluan harjoitella naurua. Tämäpä onkin hauskaa ja helppoa. hississä hyvä ja autolla ajaessa kun on tylsä hetki. Naurusalvasivelyäkin ajattelin joskus ankeuteen kokeilla.
  4. kirjoihin paneutua. Zone ruokavaliota tutkailin.  Ajattelin kyllä vähentää eläin tuotteiden määrää.   Tieto niistä mädätysbakteereista jäi korviini!  Olen kyllä huomannut niiden väsyttävän vaikutuksen. Sitä väsymystähän minulla on ollut koko ikäni.
  5. kahvin määrä on tippunut 1-2 kuppiin yllättäen. Kun sen juon vain nauttien. Tilalle on tullut inkivääritee.

Isoin  muutos on: haen veden vesipostista ja kylläpä se maistuu hyvältä ja tulee juotua paljon. Ja se kokemus kuinka hyvä ravitseva ruoka vaikuttaa mielialaan. Tämä on parasta.

Että näillä mennään nyt ja kiitollisena Silja sinulle näistä uusista tuulista.  Olet pitkän tien kulkenut!

Ystävällisin terv.Kaija-Liisa Leipälä